Työllisyysviikot 2019 Pohjois-Karjalassa

Pohjois-Karjalan työllisyystoimijat järjestävät syksyllä 2019 työllisyyden teemaviikot, joiden toteutuksesta vastaavat kunnat, työllisyyshankkeet, TE-toimisto ja Riveria. Pohjois-Karjalassa on innostusta toimia yhdessä ja löytää työnhakijoille työn tekemisen mahdollisuuksia.

Työllisyysviikoilla maakunnan kunnissa järjestetään työllisyystapahtumia. Lisätietoa tapahtumista löydät kootusti täältä.

Riveriassa työllisyysteeman hengessä järjestetään syyslukukaudella työelämäpäiviä eri opintoaloilla ja koulutusyksiköissä ympäri maakuntaa. Työelämäpäivissä tarjoamme opiskelijoille mahdollisuuksia esitellä omaa osaamistaan sekä kohdata työnantajia. Työnantajat kertovat yrityksestään, voivat tavata eri alojen tulevaisuuden osaajien sekä rekrytoida uusia työntekijöitä. Työelämäpäivissä on esitteillä myös jatko-koulutusmahdollisuuksia.

Riverian työelämäpäivien ajankohdat löydät kootusti täältä.

Säpinää syksyyn -messut aloittavat työllisyysviikot 6.8.2019 klo 12-14. Tapahtumapaikkana on Tori36 aulatila (Torikatu 36 A, 1.krs, Joensuu). Tilaisuus on tarkoitettu kaikille, joille ei ole varmistunut syksylle vielä opiskelu-/työpaikkaa tai muuta ratkaisua. Tilaisuudessa on esillä vapaita opiskelupaikkoja, tietoa koulutuksista ja opiskeluvaihtoehdoista sekä tukea urasuunnitteluun.

Halumme työllisyysviikoilla nostaa esille työnantajan ja työntekijän kohtaamista erilaisista näkökulmista. Työllistymistarinoita on yhtä monta kuin työnhakijoitakin. Myös työnantajalla on oma tarinansa. Työllisyysviikkojen aikana sanomalehti Karjalaisesta voi lukea työllistymistarinoita eri puolilta maakuntaa.

Lisätietoa työelämäpäivistä: Pälvi Malinen, 050 441 2271,palvi.malinen@riveria.fi tai Eine Paldan, 050 542 3710, eine.paldan@riveria.fi.