Työelämäpäivät Riveriassa syksyllä 2018

 

Pohjois-Karjalan työllisyystoimijat järjestävät syksyllä 2018 työllisyyden teemaviikot, joiden toteutuksesta vastaavat kunnat, työllisyyshankkeet, TE-toimisto ja Riveria.

Työllisyysviikoilla maakunnan kunnissa järjestetään työllisyystapahtumia. Lisätietoa tapahtumista löydät kootusti täältä.

Riveriassa työllisyysteeman hengessä järjestetään syyslukukaudella työelämäpäiviä eri opintoaloilla ja koulutusyksiköissä ympäri maakuntaa. Työelämäpäivissä tarjoamme opiskelijoille mahdollisuuksia esitellä omaa osaamistaan sekä kohdata työnantajia. Työnantajat kertovat yrityksestään, voivat tavata eri alojen tulevaisuuden osaajien sekä rekrytoida uusia työntekijöitä. Työelämäpäivissä on esitteillä myös jatko-koulutusmahdollisuuksia.

Riverian työelämäpäivistä löydät kootusti tietoa täältä.

Säpinää syksyyn -messut aloittavat työllisyysviikot 16.8.2018 klo 13-15. Ne järjestetään IsoMyyssä Joensuussa. Messuilla on mahdollisuus tutustua maakunnan koulutustarjontaan, henkilöstöpalvelualan työpaikkoihin sekä TE-toimiston ja muiden työllisyystoimijoiden toimintaan.

Työllisyysviikoilla halutaan nostaa esille työllistymisen monet kasvot; työllistymistarinoita on yhtä monta kuin työnhakijoitakin. Työllisyysviikkojen aikana Sanomalehti Karjalaisesta voi lukea työllistymistarinoita.

Lisätietoa työelämäpäivistä: Pälvi Malinen, 050 4412271,palvi.malinen@riveria.fi.